Els #twittyconte (segona temporada)

Un dels grans èxits de la Tortuga Casiopea van ser els #Twittycontes. Es tractaven de micro contes que publicava a les xarxes socials amb l’ajuda de diferents autors i il·lustradors.

Per qui tingui ganes de rellegir-los aquí trobareu uns antol·logia dels 57 #twittycontes que vaig publicar entre gener i maig del 2012 amb l’inestimable col·laboració de la Nona Escofet i la Mireia Broca. A més de diversos il·lustradors que van engrescar-se a jugar amb nosaltres.

Com que és de savis recuperar les bones costums i a més tinc ganes de divertir-me dono per inaugurada la nova temporada dels #twittycontes de la @tortugacasiopea.

Aquesta vegada, ho faré amb ajuda de les meves dues petites tortuguetes la #petitaartista #Victòria i el #miniartista #Pau. Ells s’encarregaran (per ara) de les il·lustracions dels Microrelats que aniré publicant en aquesta nova etapa.

Perquè de moment, el text també serà cosa meva, però ja us aviso que enganxen així que si teniu ganes de col·laborar amb micro-relats o il•lustracions escriviu-me a noemi @ latortugacasiopea.com i en parlem…

I com que no us vull fer esperar més. Us deixo el primer.

Guardar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *